Welkom

Riet kralen workshop ketting ketting

Mijn naam is Riet Ketting. Ik woon in Krimpen aan den IJssel en ben geboren in 1955. Sinds 2005 maak ik zelf sieraden. Omdat ik dit zo leuk vind en dat plezier wil delen met anderen geef ik workshops bij mij thuis. Aangezien mijn ambities verder gaan dan alleen sieraden maken, vind je ook mozaïek- en andere trendy workshops. Onder "workshop" kun je hierover verdere informatie vinden en enkele foto's bekijken, die genomen zijn tijdens een avond- of ochtendcursus. Wil je ook een workshop volgen, mail of bel me even.

Enkele dagen per jaar sta ik ook op een braderie; voor plaatsen zie onder "activiteiten". Ik ontmoet je graag op een van die dagen om mijn collectie te tonen en eventueel iets te verkopen. Verder hoop ik dat ik je via deze website een impressie kan geven van mijn hobby.

Webshop

Op mijn webwinkel vind je hippe, stijlvolle en eigentijdse sieraden: oorbellen, kettingen, armbanden en accessoires. De sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakt van de mooiste materialen en zijn uniek! Indien mogelijk kan de lengte nog aangepast worden, neem dan eerst contact met me op.

Vergeet niet in mijn fotoboek te kijken. Hierin is een selectie van mijn sieraden te zien waaronder diverse kettingen, die je bijvoorbeeld zou kunnen maken tijdens een workshop. Ook zijn hier voorbeelden van andere creaties te bewonderen. Ben je zelf niet zo creatief, maar wil je wel een uniek sieraad voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid, schroom dan niet contact met me op te nemen. Dan ontwerpen we samen JOUW sieraad.

Klik op foto's voor een vergroting en details.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, dan zie ik die graag terug in mijn gastenboek.

Creatieve groet.

© 2009 Riet kettingen & kralen | Design & Realisatie: Holiday Media